TYÖKALUT BIISINTEKIJÖILLE

POHJIA & TYÖKALUJA CO-WRITING SESSIOIHIN SEKÄ TUOTANTOIHIN

Aloita biisien teko nopeasti

Tuleeko sinulla välillä olo, että olet totaalisen jumissa uuden kappaleen kirjoittamisen kanssa? Joskus inspiraatio voi löytyä kuuntelemalla muiden musiikkia, joskus se tulee itsekseen, mutta silti on vielä keksittävä sointukierto ja kappaleen rakenne. Songwriter Toolkit auttaa sinua saavuttamaan tuloksia nopeammin ja voit skipata alun toistuvat vaiheet sekä uppoutua välittömästi oikeaan mielentilaan.

Voit käyttää tätä sivua inspiraation lähteenä tai voit ostaa itsellesi täyden lisenssin. Täydellä lisenssillä saat sointukiertojen sekä mp3 -tiedostojen lisäksi MIDI -tiedostot, jotka pystyt raahaamaan omaan musiikintekosovellukseen (Logic, Garageband, Pro Tools, Cubase jne.). Suosittelen vahvasti leikkelemään pohjia, muuttamaan osien kestoa sekä sävellajia, että jokaisesta sävellyksestä tulee sinun oma.

LUO OMA POHJA TAI SÄVELLÄ NYKYISEN PÄÄLLE

Jokainen pohja sisältää MIDI -tiedostot, joita voit muokata omanlaiseksesi. Pohjat ovat riittävän geneerisiä, että ne eivät lukitse sinua tiettyyn tyyliin, mutta ne toimivat samalla vahvana inspiraation lähteenä. 

Paketti sisältää myös mp3 -tiedostot, joiden päälle voit säveltää melodioita ilman pääsyä tietokoneelle. Voit myös lähettää tiedostoja sinun omille asiakkaille kuunneltavaksi ennen co-writing sessioita.

LUOTU MODERNILLE TUOTTAJALLE JA SÄVELTÄJÄLLE

Songwriter Toolkit on rakennettu moderneja tuottajia ja säveltäjiä silmällä pitäen. Paketin avulla pystyt rakentamaan kappaleita, jopa ilman minkäänlaista soittotaitoa. Aloita kappaleet hyräilemällä melodiaa, rakenna sanoitukset ja tee oma demo, jonka pystyt lähettämään kappaleen tuottajalle.

Biitintekijät ja musiikin tuottajat pystyvät aloittamaan luovan prosessin merkittävästi nopeammin lataamalla valmiiin pohjan rakenteesta. Lataa raidalle arpeggiosyntikka, rakenna nopea rumpupohja tai jammaile bassolinjaa olemassa olevan rumpubiitin päälle. Näillä keinoilla saat luotua kappaleen pohjan hyvin nopeasti, jonka avulla kappale on helppo viedä loppuun.

Tarvitseko apua kappaleen loppuun viemisessä?

Onko sinulla loistava kappale, mutta ei ketään joka auttaisi sinua luomaan julkaisuvalmiin teoksen? Kysy tarjous osoitteesta heikki@vihersalo.fi tai soita +358 45 7872 9504.

BIISITYÖKALUT

Kaikki pohjat ja äänet ovat 100% rojaltivapaita. Voit käyttää pohjia kaupallisissa sekä henkilökohtaisessa käytössä. Voit lunastaa paketin itsellesi ottamalla yhteyttä. Lähetän latauslinkin paluuviestillä :). Yhteydenotto ja paketin lunastaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Poppy Keys

ILMAINEN!

Onko sinulla ajatuksia tai pyyntöjä mitä haluaisit lisättävän palveluun? Ole yhteydessä heikki@vproaudio.com

KUUNTELE

Tehdäänkö biisistäsi hitti ?