Pop -ja hiphop musiikin jälkituotanto

Asiakaskokemus on kaikki kaikessa ja siksi näillä luvuilla on merkitystä.

Artistina, biisinkirjoittajana tai aloittelevana tuottajana olet luontaisesti hyvin luova henkilö. Mahtavat ideat ja kokonaisuudet tulevat ajatuksen tasolla helposti, mutta kun nämä pitäisi saada toteutettua laadukkaasti, saatat kokea sen hankalaksi. Ei ole häpeä pyytää apua ulkopuolelta ja tekemällä näin, luot nopeasti uutta verkostoa sekä saavutat nopeammin laadukkaan lopputuloksen. Halutessasi voin myös neuvoa eri työvaiheissa, jolloin opit tekemään myös itse,.

Kokeneemmat tekijät voivat hyötyä yksittäisten työvaiheiden ulkoistamisesta. Näitä voi olla mm:

Sopii kaiken tasoisille artisteille. tuottajille. säveltäjille. biisintekijöille.

Näytteet

Nico Patrick Uskalla

Yhteistuotanto, miksaus, masterointi

Henrikki Sex on the Beach

Yhteistuotanto, miksaus, masterointi

Jelou Marimekko

Yhteistuotanto, miksaus, masterointi

Asiakaspalaute

Client Logo

Heikki tarjosi erittäin ammattitaitoisen tuotanto-, miksaus- ja masterointipalvelun. Olin äänittänyt biisin pohjaraidat kotona ja tarvitsin apua soundien hiomisessa ja jälkituotannossa. Mulla oli aika tarkat toiveet biisini tuotannon monien yksityiskohtien suhteen...

Client Logo

Aivan mahtavaa ja joustavaa palvelua! Helppo työskennellä ja omat mielipiteet ja ajatukset otetaan huomioon erittäin hyvin! Tää on loistava mesta kun tarvitset äänityksiä tai miksaus- ja masterointipalveluita!

Client Logo

Oli ilo olla Heikille ns. vaikea asiakas. Annoin hänelle laajaan stemmamasterointiin melkein puoli vuotta työn alla olleen kappaleen jonka kanssa itse olin aivan jumissa. Heikki sai puhallettua biisiin uutta eloa ja saan sen vihdoinkin julkaisukelpoiseksi! Kiitos 👍

Client Logo

Fabolous! Ja hermot kesti ensikertalaista hyvin 🙂

Client Logo

Heikki Vihersalo vproaudiolta on miksauksen ja masteroinnin tulen-, jään- ja pesunkestävä ammattimies.

Palveluihini luottavat myös

vihersalo-profilevihersalo-mikki
Biisintekijän paras kaveri

Mun nimi on Heikki Vihersalo ja toimin musiikkialan ammattilaisena vproaudio toiminimen kautta. Olen erikoistunut pop -ja hiphop musiikin tuotantoon, miksaukseen ja masterointiin. Ison osan ajasta autan muita musiikintekijöitä ja tuotantotiimejä saavuttamaan paremman soundisia äänitteitä toimimalla osana heidän tiimiä.

Korostan työskentelyssäni rehellisyyttä, rentoa ja energistä ilmapiiriä sekä annan aina 110% jokaiselle projektille, jonka parissa työskentelen. Pidän siitä kun saan kasvaa yhdessä musiikintekijän kanssa ja olla aidosti hänen apunaan.

Muutama fakta

Projektin kulku

Tarjouspyyntö ja budjetin asettaminen

Tavoitteiden läpikäynti

Ensimmäisenä on tärkeää käydä läpi tavoitteet ja mitä biisille todellisuudessa täytyy tehdä. Tavoite voi olla niinkin yksinkertainen, että tehdään biisistä paremman kuuloinen tai jos tarve sen vaatii, voimme luoda koko sovituksen uusiksi. Tässä vaiheessa on myös tärkeää selvittää olemmeko samalla aaltopituudella lopputuloksen suhteen.

Töiden aloittaminen

Kappaleen työstäminen

Seuraavaksi vuorossa on kappaleen työstäminen. Muutokset voivat olla esimerkiksi soundien korvaamista, uusien luomista, sovittamista tai perinteistä editointia. Kappaleelle tehdään se mitä se vaatii. Yleensä ensimmäiset versiot ovat luonnoksia, jolla tunnustellaan ja haetaan yhteistä polkua.

Isot linjat selvillä

Palautekierrokset

Kun isot linjat ovat selvillä, voimme keskittyä yksityiskohtiin. Tässä vaiheessa esitellyt ajatukset viimeistellään lopulliseen muotoonsa ja pallottelemme kappaletta sen verran mitä on tarpeen.

Vielä viimeistely

Hyvä tuotanto, hyvä miksaus

Kun tuotanto saatu valmiiksi, kappale vielä miksataan. Muista, hyvän miksauksen takana on aina hyvä tuotanto ja tästä syystä asiat hoidetaan tässä järjestyksessä.

Vielä viimeistelyn viimeistely

Kappaleen masterointi

Kun miksaus on valmis ja hyväksytty, voimme siirtyä kappaleen masterointiin. Masteroinnin tarkoitus on nostaa kappaleen äänentaso kaupalliselle tasolle.

Kappale valmis

Mitä seuraavaksi?

Kappale on nyt valmis julkaistavaksi. Voimme tässä yhteydessä käydä lyhyen 15min palaverin miten kappale julkaistaan oikeaoppisesti ja mitä tulisi ottaa huomioon.

Tehdäänkö biisistäsi hitti ?