Pop -ja hiphop musiikin miksaus

Asiakaskokemus on kaikki kaikessa ja siksi näillä luvuilla on merkitystä.

Mitä pidemmälle kappaleen teon prosessissa mennään, sitä enemmän kyse on yksityiskohtien hiomisesta. Mitään kiveä ei jätetä kääntämättä ja varmistamme yhdessä, että kappaleesi edustavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Oikeiden työkalujen, tarkan kuunteluympäristön ja harjaantuneen ammattitaidon avulla viimeistelemme kappaleesi ammattimaiselle tasolle.

Ennen jokaista projektia käymme läpi yhteiset tavoitteet ja tunnetilat mitä haluat kappaleellasi ilmaista.

Jos kappale ei aivan täsmää sinun nykyistä näkemystä, voimme myös tuottaa sitä eteenpäin. Lue lisää jälkituotantopalveluista täältä.

Äärimmäistä huomiota yksityiskohtiin.
Miksaus on fiiliksen ja soundien voimistamista.

Miksauksen tarkoitus on voimistaa niitä tunnetiloja ja soundeja mitä tuottaja sekä artisti ovat hioneet ja rakentaneet. Miksaajana osa omaa työtä on osata tunnistaa nämä tunnetilat. Pyörää ei pidä keksiä uudestaan, vaan haluttu fiilis ja toiveet käydään asiakkaan kanssa aina läpi ennen kuin varsinainen kappaleen miksaus aloitetaan.

Välillä toiveita voi olla paljon ja välillä projekteilla on täysin vapaat kädet. Olen tottunut työskentelemään molemmilla tavoilla. Voit siis määritellä itse miten haluat työskennellä. Työtavasta huolimatta avoin mieli molemmin puolin auttaa laadukkaan lopputuloksen saavuttamisessa!

Näytteet

Nico Patrick Uskalla

Yhteistuotanto, miksaus, masterointi

Henrikki Sex on the Beach

Yhteistuotanto, miksaus, masterointi

Jelou Marimekko

Yhteistuotanto, miksaus, masterointi

Asiakaspalaute

Client Logo

Heikki tarjosi erittäin ammattitaitoisen tuotanto-, miksaus- ja masterointipalvelun. Olin äänittänyt biisin pohjaraidat kotona ja tarvitsin apua soundien hiomisessa ja jälkituotannossa. Mulla oli aika tarkat toiveet biisini tuotannon monien yksityiskohtien suhteen...

Client Logo

Aivan mahtavaa ja joustavaa palvelua! Helppo työskennellä ja omat mielipiteet ja ajatukset otetaan huomioon erittäin hyvin! Tää on loistava mesta kun tarvitset äänityksiä tai miksaus- ja masterointipalveluita!

Client Logo

Oli ilo olla Heikille ns. vaikea asiakas. Annoin hänelle laajaan stemmamasterointiin melkein puoli vuotta työn alla olleen kappaleen jonka kanssa itse olin aivan jumissa. Heikki sai puhallettua biisiin uutta eloa ja saan sen vihdoinkin julkaisukelpoiseksi! Kiitos 👍

Client Logo

Fabolous! Ja hermot kesti ensikertalaista hyvin 🙂

Client Logo

Heikki Vihersalo vproaudiolta on miksauksen ja masteroinnin tulen-, jään- ja pesunkestävä ammattimies.

Palveluihini luottavat myös

vihersalo-profilevihersalo-mikki
Biisintekijän paras kaveri

Mun nimi on Heikki Vihersalo ja toimin musiikkialan ammattilaisena vproaudio toiminimen kautta. Olen erikoistunut pop -ja hiphop musiikin tuotantoon, miksaukseen ja masterointiin. Ison osan ajasta autan muita musiikintekijöitä ja tuotantotiimejä saavuttamaan paremman soundisia äänitteitä toimimalla osana heidän tiimiä.

Korostan työskentelyssäni rehellisyyttä, rentoa ja energistä ilmapiiriä sekä annan aina 110% jokaiselle projektille, jonka parissa työskentelen. Pidän siitä kun saan kasvaa yhdessä musiikintekijän kanssa ja olla aidosti hänen apunaan.

Muutama fakta

Projektin kulku

Tarjouspyyntö ja budjetin asettaminen

Tavoitteiden läpikäynti

Ensimmäisenä on tärkeää käydä läpi tavoitteet ja mitä biisille todellisuudessa täytyy tehdä. Tavoite voi olla niinkin yksinkertainen, että tehdään biisistä paremman kuuloinen tai jos tarve sen vaatii, voimme pureutua myös tuotannollisiin ongelmiin. Tässä vaiheessa on myös tärkeää selvittää olemmeko samalla aaltopituudella lopputuloksen suhteen.

Töiden aloittaminen

Kappaleen miksaaminen

Kun tavoitteet on käyty läpi, voimme aloittaa varsinaisen työn eli kappaleen miksaamisen. Ensimmäinen vedos on yleensä hyvin raakavedos omasta näkemyksestä, joten tässä vaiheessa kannattaa kuunnella vasta isoja linjoja. Uusien kumppaneiden kanssa joutuu aina tunnustelemaan, että mistä he pitävät ja mistä he eivät pidä.

Isot linjat selvillä

Palautekierrokset

Kun isot linjat ovat selvillä, voimme keskittyä yksityiskohtiin. Tässä vaiheessa esitellyt ajatukset viimeistellään lopulliseen muotoonsa ja pallottelemme kappaletta sen verran mitä on tarpeen.

Vielä viimeistelyn viimeistely

Kappaleen masterointi

Kun miksaus on valmis ja hyväksytty, voimme siirtyä kappaleen masterointiin. Masteroinnin tarkoitus on nostaa kappaleen äänentaso kaupalliselle tasolle.

Kappale valmis

Mitä seuraavaksi?

Kappale on nyt valmis julkaistavaksi. Voimme tässä yhteydessä käydä lyhyen 15min palaverin miten kappale julkaistaan oikeaoppisesti ja mitä tulisi ottaa huomioon.

Hinnoittelu

Edit

Sinkkujulkaisut

200
+ alv. 24%

Levyjulkaisut

1550
+ alv. 24%
Edit

Sinkkujulkaisut

248
sis. alv. 24%

Levyjulkaisut

1922
sis. alv. 24%

Esimerkkejä projektin hinnoista:

Esimerkki 1:

Matti halusi kappaleelleen ammattimaisen miksauksen ja toimitti raidat. Totesimme kuitenkin, että kappale hyötyisi jos laulut virittäisi ja tekisi näille kevyen editin. Editointiin ja laulujen virittämiseen meni aikaa 2h.

Projektin kokonaishinnaksi tuli 300€ + alv 24%.

Esimerkki 2:

Matti tykkäsi työn jäljestä ja palasi pari kuukautta myöhemmin uuden kappaleen kanssa, joka tarvitsi miksausta. Aiemmasta oppineena Matti oli tällä kertaa opetellut tekemään laulujen editointia itse ja raidat eivät vaatineet yhtään editointia.

Projektin kokonaishinnaksi tuli 200€ + alv. 24%.

Laajemmissa projekteissa kysy rohkeasti tarjousta. Luodaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Tehdäänkö biisistäsi hitti ?